“MyChips patetinat me shije origjinale dhe me perberes bio te prodhuara ne Shqiperi me makinerite me bashkekohore.”

 

Cilesi i Garantuar

MyChips jane produkte origjinale te prodhuara dhe te ambalazhuara ne Shqiperi. 

Makinierite tona jane te fjales se fundit te teknologjise dhe jane te importuara dhe certifikuara nga shteti Italian.

Lexo me shume

Shijet

Me një histori të gjatë të prodhimit të patetinave Made In Albania, MyChips vjen pranë jush me 12 shije të ndryshme të cilat janë: SALT, OREGANO, KETCHUP, PIZZA, CHEESE, CHICKEN, PAPRIKA, HOT PAPPER, BBQ, SOUR CREAM.

NA NDIQNI NE INSTAGRAM!

Instagram did not return a 200.