Rreth Nesh

 

Me një histori të gjatë të prodhimit të patetinave Made In Albania, MyChips vjen pranë jush me 12 shije të ndryshme të cilat janë: SALT, OREGANO, KETCHUP, PIZZA, CHEESE, CHICKEN, PAPRIKA, HOT PAPPER, BBQ, SOUR CREAM.

E gjithë teknologjia e prodhimit është e një standarti shumë të lartë europian e certifikuar kjo edhe me anë të certifikimeve që produktet tona kanë marë nga HACCP dhe ISO2000, të gjitha makineritë e prodhimit janë të standarit europian dhe të podhimit të viteve të fundit në Itali.

Produktet

PRODUKTE NATYRALE

Lëndët e para që MyChips përdor për prodhimin e produkteve tona janë të gjitha të cilësisë më të mirë.

Sigurohemi që pranë jush të sjellim vetëm produkte natyre dhe pa konservantë ose lëndë të tjera të dëmshme.

Cdo produkt i prodhuar nga ne permbush kriteret e cilesise te vendosrua nga Bashkimi Europian e institucione te tjera rregullatore te cilesise se ushqimeve ne treg, kto te fundit kombetare e nderkombetare.

 

Shumellojshmëri Zgjedhje

 

Vijmë pranë jush me 12 shije të nryshme, duke u munduar për të përmbushur shijet dhe gustot e seicilit prej jush.

Gjithashtu edhe paketimet jane të përmasave të ndryshme.

Cilesi Maksimale

 

Patatet të cilat janë lëndë e parë në linjën tonë të prodhimit, janë të importuara nga Hollanda, gjithashtu dhe nënproduktet e tjera të nevojshme gjatë prodhimit janë të importuara nga vendet e BE.

Ne saje edhe te makinerive moderne sigurohet ruajtja e cilesise se lendes se pare duke ofruar ne treg cilesine maksimale.

 

Na kontakto!

Mirepresim pyetjet ose shqetesimet tuaja

Kontakt