“MyChips patetinat me shije origjinale dhe me perberes bio te prodhuara ne Shqiperi me makinerite me bashkekohore.”

 

Cilesi i Garantuar

MyChips jane produkte origjinale te prodhuara dhe te ambalazhuara ne Shqiperi. 

Makinierite tona jane te fjales se fundit te teknologjise dhe jane te importuara dhe certifikuara nga shteti Italian.

Lexo me shume

Shijet

With a long history of producing chipsMade In Albania, MyChips comes to you with 12 different flavors which are: SALT, OREGANO, KETCHUP, PIZZA, CHEESE, CHICKEN, PAPRIKA, HOT PAPPER, BBQ, SOUR CREAM.

NA NDIQNI NE INSTAGRAM!

Instagram has returned invalid data.